Functieomschrijving

Assistent bewindvoerder

In deze functie ondersteun je de bewindvoerder bij de werkzaamheden. Daarbij moet je denken aan het opbouwen en onderhouden van klantendossiers, het aanvragen van sociale voorzieningen en kwijtscheldingen, het ondersteunen bij het aanmelden bij schuldhulpverlenende organisaties, het behandelen van post en het boeken van facturen. Je onderhoudt contacten met een veelvoud van instanties en organisaties, zoals gemeenten, zorginstellingen, deurwaarders, banken, telecomleveranciers en verzekeringsmaatschappijen.

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende vereisten:

• Je hebt een passend MBO niveau 4 of HAVO/VWO diploma zoals de eis van het Landelijk Kwaliteitsbureau geldt. (financieel of juridisch)

• Je kunt je staande houden in een hectische omgeving.

•  Werkt zorgvuldig en nauwkeurig.

• Wordt blij van administratieve zaken regelen voor een ander.

• En is een teamplayer.

Bedrijfsprofiel

Duray financiele zorgverlening is een jong en groeiend bedrijf in Eindhoven dat zich bezighoudt met  onder bewindstelling van volwassenen.(18+).  Wij behartigen de financiële belangen van mensen die dat zelf tijdelijk of blijvend niet meer kunnen. Wij zorgen ervoor dat de financiële situatie weer stabiel wordt en blijft. Dit wordt o.a. bereikt door het optimaliseren van inkomsten en uitgaven. Ook lossen we schulden op, hetzij zelfstandig, hetzij door de inzet van schuldhulpverlenende organisaties. In ons werk stellen we de klant altijd centraal.

De kernkwaliteiten van Duray Financiele Zorgverlening zijn: persoonlijke aandacht,  transparantie en kwaliteit. Meer informatie is te vinden hier op deze website.

Solliciteren

Wil jij de uitdaging aan gaan en kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via mail: info@durayfz.nl

Vinden wij jou geschikt? Dan volgt een eerste gesprek dat bij positief afronden wordt gevolgd door een meeloop ochtend en aansluitend een tweede gesprek.

 

Duray Financiële Zorgverlening

Bezoekersadres:
Torenallee 20 | 5617 BC Eindhoven
Postadres:
Postbus 305 | 5670 AH Nuenen

Handige links: